Menu

 

 

Ruilen / Retourneren

Informatie over annuleren, ruilen en retourneren

We hopen uiteraard dat u helemaal blij  wordt van uw aankoop bij Hippies, maar begrijpen dat u mogelijk een artikel wilt ruilen of retourneren. Hieronder vindt u hier meer informatie over.

Annuleren
Zolang een bestelling nog niet is verstuurd is het annuleren hiervan kosteloos.
 

Retourneren/ ruilen
U heeft een afkoelingsperiode van 10 werkdagen om (zonder opgaaf van redenen) het product te retourneren, ingaande op de dag van bezorging. Als uitgangspunt hanteren wij de stempeldatum op de retourzending. Alle ruilingen en retourneringen dienen aan Hippies kenbaar te worden gemaakt. Dit kan door middel van het sturen van een email naar info@welovehippies.eu Vermeld hierin uw adres- en betaal gegevens, uw ordernummer, het product dat u wilt retourneren en de reden waarom. U ontvangt binnen 24 uur een ontvangstbevestiging. Ontvangt u deze niet, neemt u dan direct contact met ons op. Wilt u een artikel ruilen ivm een klacht, geef dan duidelijk aan wat de mankementen van het artikel zijn. Wij zullen dan zo snel mogelijk na ontvangst van uw klacht contact met u opnemen. 

Het product kan alleen ongebruikt, en in de originele verpakking geretourneerd worden. Reeds in ontvangst genomen artikelen dient u terug te sturen naar onderstaand retouradres. Hippies zal de gehele aankoopsom, exclusief de berekende verzendkosten aan u terugstorten indien de artikelen in goede orde door ons zijn ontvangen. De verzendkosten voor het retourneren (van de gehele of een deel van de bestelling) zijn voor uw eigen rekening. Wilt u een artilkel ruilen dan zullen wij bij het verzenden van het nieuwe artikel wederom verzendkosten in rekening brengen.

Voor het terugbetalen van reeds betaalde bedragen hebben wij tevens uw bankrekeningnummer nodig. Klanten buiten Nederland dienen tevens het IBAN en BIC/Swift nummer van hun eigen bank te vermelden.
Let op: Het opgegeven rekeningnummer voor de terugbetaling dient gelijk te zijn aan het rekeningnummer waarvan u de betaling aan Hippies heeft gedaan.

Eventueel reeds betaalde bedragen worden binnen maximaal 5 dagen aan u terugbetaald.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor retour gestuurde artikelen. Producten dienen daarom compleet in een onbeschadigde, ongeopende en originele verpakking te worden aangeleverd, bij voorkeur in de originele doos. Het pakket dient degelijk verpakt te worden zodat het artikel niet kan beschadigen tijdens het verzendproces. Het pakket dient voldoende gefrankeerd geretourneerd te worden en wij raden altijd aan de track en trace code van het pakket goed te bewaren. Onvoldoende gefrankeerde pakketten worden niet geaccepteerd en gaan retour afzender.

 

Ons retouradres is:

Hippies

Binnenplaats 42

1695 JJ Blokker

 

 

© 2010 - 2017 Hippies | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel