Menu

 

 

Bezorgen

Verzendkosten

Veel accessoires worden per brievenbuspost verstuurd. Hier rekenen wij binnen Nederland geen verzendkosten voor. Voor bestellingen welke niet door de brievenbus passen maken we gebruik van PostNL. De verzendkosten binnen Nederland hiervoor bedragen € 3,95. Komt de waarde van uw bestelling echter boven de €50,- dan berekenen wij ook geen verzendkosten!

Voor landen buiten Nederland gelden andere tarieven, de verzendkosten worden automatisch berekend als u aangeeft naar welk land de bestelling verzonden dient te worden.

Informatie over Bezorgen

Als u op werkdagen vóór 17:00 besteld, wordt dit diezelfde dag nog verzonden. Bestellingen die in het weekend worden geplaatst, worden de maandag erop verzonden. 

Verpakking:

Alle zendingen worden stevig verpakt alvorens deze worden verzonden.

Wat als ik niet thuis ben?
Als u niet thuis bent op het moment van bezorging dan zal PostNL uw pakketje een tweede keer aanbieden op een later tijdstip of op de eerstvolgende dag. Bent u ook dan niet thuis dan wordt uw pakketje naar het dichtstbijzijnde postkantoor of postagentschap gebracht. In dit geval zal de postbode een afhaalbewijs achterlaten waarmee u uw pakketje daar binnen drie weken af kunt halen.

 

© 2010 - 2017 Hippies | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel