Menu

 

 

Betalen

Informatie over betalen

Momenteel kunt u via iDEALPaypal, Bancontact, Creditcard (VISA, Master Card, Maestro), Sofort Banking en Webshop Giftcard bij ons betalen. Tevens is het mogelijk om vooruit te betelen via een bankoverschrijving.  Na uw betaling wordt uw bestelling direct verwerkt en wordt deze binnen 2 werkdagen verzonden. Hieronder vindt u meer informatie over betalen met iDEAL en Paypal

Betalen via iDEAL (Telebankieren)
iDEAL is momenteel de meest gebruikte betalingsmethode voor online aankopen. Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw eigen vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. iDEAL is beschikbaar voor internetbankierders zoals ABN AMRO, Fortis, ING (Postbank), Rabobank of de SNS bank.

Hoe werkt iDEAL?
U plaatst een bestelling bij ons. Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met iDEAL wilt betalen. Klik dan op de iDEAL-betaalknop en selecteer uw bank. Vervolgens wordt u doorgeleid naar een inlogscherm van uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en de betaling te autoriseren. Het bedrag zal vervolgens direct van uw betaalrekening worden afgeschreven en wij ontvangen gelijk het bericht dat de bestelling is betaald.

Betalen via Paypal

U plaatst een bestelling bij ons. Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met Paypal wilt betalen. U wordt vervolgens naar de beveiligde pagina van Paypal geleid. Hier kunt u met uw eigen accountgegevens inloggen. U geeft aan dat u het berekende bedrag wilt overmaken aan www.welovehippies.eu. Zodra de betaling is goedgekeurd, wordt u automatisch teruggeleid naar onze website om uw bestelling af te kunnen ronden.

 

© 2010 - 2017 Hippies | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel